[TRAVEL] A WEEK IN TOKYO : DAY 4 - IKEBUKURO 池袋

ikebukuro trip experience japan
Hi All, continuing day 4 of my 2016 Tokyo Trip ; Ikebukuro district full day tour ! IMHO ,I was expecting there's much to see here but it's not except shopping mall and stores.Tho,Ikebukuro is more likely less popular shopping district rather than the big 3 ;Harajuku; Shibuya;Shinjuku in Yamanote Line and the farthest o ne.Why I decided to go here is probably because i've hear it many times from manga like GALS ! that this district worth to visit.Many says, Ikebukuro is most favorited place by female anime otaku /manga fans than Akihabara. 
ikebukuro shopping japan
It was drizzling when we arrived there and there was BGM playing classical instrumental song around the streets...very calming and enjoyable as we walking around here and there..
ikebukuro milkyway japan
Spotted a star- themed cafe ; Milky Way ,best known for its ice cream and dessert
ikebukuro sunshine city japan
Sunshine City サンシャインシティbiggest building in this area including shopping mall,observation deck , aquarium, planetarium ,hotel ,pokemon mega center and many more.It's only about 8 mins walking from Ikebukuro Station, and 3 minutes  away from Higashi Ikebukuro station. If you do mind about time ,  opt for latest station.
sunshine city tokyo
There was a Dragon Ball Z event held in J -World( indoor anime theme park) but since I am not that into anime and manga, I decided to skip and talk much about it lol
namco namjatown theme park indoor ikebukuro sunshine city
Another anime indoor theme park, yet this one is for kids ; Namco Namja Town.Just casually taking pics because the mascot is kind of cute lol
ikebukuro where to shop
There's also game area full of UFO Catcher machine ,you can try for some fun and luck here!
samantha vega ikebukuro
For Shopping, since there's pretty much wide range of choice.You can shop at Dept stores like ALTA or any other Japanese local branded fashion stores. As highlight of the day, I treat myself with a bag from my fave brand : samantha thavasa chouette brand limited edition 😁 It's the only nearest Samantha & Chouette Gallery that I can find, glad they were having special promo too that time!

That's all about my 4th day. To be continued day 5; last day
 Kindly read my other posts about Travel in Japan here :

      
Ps: Don't hesitate to reach me privately or comment bellow if you wanna ask about traveling in Japan

[TRAVEL] A WEEK IN TOKYO : DAY 3 - HARAJUKU 原宿 竹下通り & OMOTESANDO 表参道

harajuku takeshita dori and omotesando tokyo travel experience
Hi Guys, continuing my blog post series about last year Japan Trip. Here's the 3rd day ! Spent my days at two of the most touristy , fashionable districts in whole Japan, Harajuku  原宿 竹下通り and Omotesando  表参道 Please bear with tons of pictures bc i can't keep myself stop from snapping photos. too much quirkiness and unique things blend into one culture here. Let's start ! 

MARCH 2017 FAVORITES : SOCIOLLA BOX

unboxing sociolla box shopping experience
Hello ladies, This post is written in Indonesian so that easier to read for you who want to shop at Sociolla Indonesia !
Jadi, sebagai bagian dari #sociollablogger awal bulan ini aku dapat sebuah paket Sociolla dan kebetulan isinya adalah Sociolla Box untuk bulan Maret 😀 Fyi, Sociolla Box tidak hanya didapat oleh blogger saja tapi juga bisa dibeli oleh kamu jika berlangganan. Untuk informasi cara dan apa aja sih keuntungannya dengan berlangganan Sociolla Box, Silahkan ceki-ceki di sini yah.

Nah, Kebetulan banget bulan ini aku ngga ada produk favorit tertentu tapi dari adanya sociolla box ini, rasanya semua item jadi favoritku bulan ini 👍
sociolla box review unboxing shopping

very lovely greeting card of Sociolla March Box
bio essence v shape lifting cream review
Lifting Cream yang baru baru ini ngetrend di Malaysia dan Singapura ini punya kandungan Royal Jelly di dalalmnay dan katanya bisa bikin kulit lebih kenyal, melembabkan garis halus , mengencangkan kulit jadi lebih V-shape ( like a korean ulzzang!) Sebenarnya aku sih belum pernah coba lifting cream macam apapun dan produk ini agaknya lebih cocok buat yang usia 30th ke atas, tapiii.. karena produk ini juga berfungsi untuk menjaga kadar air dan keremajaan kulit, aku jadi penasaran dan ngga ragu mencobanya, Pakainya sama seperti moisturizer seperti biasa dan sensasinya lembut di kulit ,dan cukup fresh.Buat efek v-shape nya,karena ini produk sample, hanya ngaruh dikit dan bertahan sehari aja di aku...mungkin kalau pemakaian regular lebih kelihatan kali, ya
sarange lipstick halsuitsuh sociolla review
2.Sarange Halsuitsuh Lipstick - Beige
Produk Sarange yang officially made in Korea ini sudah banyak dikenal sejak tahun lalu cuma aku sendiri belum pernah coba brand ini. Waktu tahu kalau lipsticknya warna beige , aku langsung suka soalnya belum punya warna nude seperti ini . Oh iya, beige nya ngga terlalu coklat tapi lebih ke soft peach kalau dipulas ke bibir, finishingnya agak ke sheer glossy cocok buat dipakai sehari-hari.
sociolla box canmake cream cheek blush on no 13 pink
3. Canmake Cream Cheek no 13
Nah ini dia my most faves . Sebelumnya aku sendiri udah punya Canmake Cream Cheek tapi bukan yang warna ini, 13- Love Peach. Cream Cheek ini selain pigmented,packagingnya itu lho, lucu banget! Oh iya, selain bisa buat blush on, aku pernah lihat di tutorial video vlogger jepang, kalau produk ini juga bisa dipakai buat lipstik,jadinya seperti all in one , praktis kalau buat travel dan touch up.Untuk harga sekian dan kualitasnya , kurasa produk ini worth the price.
hatomugi skin conditioner sociolla unboxing review
4. Hatomugi Skin Conditioner
Satu lagi produk all in one, Hatomugi Skin Conditioner ini sangat hits di Jepang.Merangkap toner moisturizer, ekstrak buat masker wajah,dan perawatan kulit untuk flek hitam,produk ini ngga hanya bisa dipakai buat wajah tapi juga tubuh. Pantas aja, size nya cukup besar ; 500ml tapi harganya bersahabat ,sekitar Rp 100rb aja.Kalau kalian penasaran kenapa bisa dipakai sekaligus dan se-hits itu, kucninya cuma satu. Soalnya bahan dasarnya adalah hatomugi a.k.a bijian barley natural yang baik bagi kulit.Aku suka sensai freshnya waktu dipakai dan ngga menimbulkan break out atau redness apapun.  Produk ini cocok buat yang suka praktis tapi tetap budget friendly.

sociolla box pretty things inside beauty on your doorstep
Thank you Sociolla for lighten up my March !

Cek Sociolla untuk koleksi make up terbaru dan
gunakan kode SBNLAYDT  untuk IDR50k Diskon !
 

      

[TRAVEL] A WEEK IN TOKYO : DAY 2 - ODAIBA お台場 & UENO 上野 アメ横

travel experience in odaiba Japan
On the second day of my 2016 Tokyo Trip, I got chance to visit 2 touristy destination, which is Odaiba and then Ueno 😆 Because it was Saturday plus I was in the mood of leisurely sightseeing, chilling at Odaiba  お台場  in the morning till noon would be perfect.
odaiba one day travel tokyo
To get there, I just follow my personal subway assistant a.k.a Hyperdia as usual. It takes about 25 mins by train From Shinagawa to Daiba Station via Yurikamome line ( not Odaiba station which is located farther from some attractions) and it was my most memorable on -train experience ever! Why? because I can see the famous rainbow bridge already from window! Arriving there, I was greeted by this famous building ...
fuji tv odaiba travel
Fuji TV Headquarters
Many famous J-dramas like Rich Man Poor Woman, 1 Litre of Tears , Hana Kimi, From 5 to 9 are produced by this TV station .It's one of the landmark at Odaiba because of its giant floating ball.
odaiba Japan stroll
Pedestrian zone is so spacious, It feels good to take a leisure walk with your loved ones and just enjoy the breeze, We can see Daikanransha Palette Town Ferris Wheel 大観覧車,Aqua City, and obviously it makes a beautiful ,dreamy instagrammable landscape pics too.
divercity odaiba tokyo japan axes femme store shopping
mirror selfie inside Axes Femme Diver City

For Shopping , I personally recommend the biggest mall among this area ,
 DiverCity Tokyo Plaza
gundam statue diver city japan
because it is where The one and only Giant Gundam Statue all across the world located
tokyo must visit
Ultra Magnificent. Somehow I feel like this robot is about to walk over us lol
concert tokyo girls odaiba
Beside the statue, There's a open concert area, and around 4pm there was a girls group  performing. Idk what is the band name but suddenly the crowd went crazy so I just butt in to see what's happen and we were prohibited to take any picture, so this is the only picture I took secretly back then
rainbow bridge odaiba japan
From Diver City, Traced back to the Fuji TV Headquarter area ,there's where Rainbow Bridge and Liberty Statue located. The Scenery is such SuperB !!
rainbow bridge in odaiba travel japan
rainbow bridge liberty tokyo japan travel
  For a while It's feels like NYC ,not Japan 😁

Ps : If you watch Itakiss Love In Tokyo ,You'll know there are some scenes taken here lol
shopping in ueno ameyoko
Saying bye-bye to Odaiba and moving on to Ueno, There's this hidden cheap shopping street gems area that not so much people know called Ameyoko / ameya yokocho アメ横
ameyayokocho shopping cheap
You can find tasty dried fruits,local street food, and anything cheap here .On top of that, some stores allow you to bargain which is kind of rare in Tokyo.See,cute sneakers as low as 990 yen 👍 Feel free to shop till you drop.
cheap stret shopping in ueno tokyo
That's all about my 2nd day. To be continued day 3
 Kindly read my other posts about Travel in Japan here :


      
Ps: Don't hesitate to reach me privately or comment bellow if you wanna ask about traveling in Japan

Popular Posts