Aug 21, 2016

PERFECT LAST MINUTES MAKE UP LOOK WITH PERFECTBEAUTY

Pernah ngga kamu ngalamin keadaan saat waktu ngga bersahabat seperti telat bangun, lupa, atau karena satu dua hal kamu harus buru-buru sampai ke tempat tujuan tapi kamu dituntut untuk tetap tampil perfect dengan sisa waktu yang ada? Yap,Aku sendiri sering ngalamin *_* dan disaat begini, dilema banget rasanya antara pingin tampil perfect atau cepat sampai tapi look nggak maksimal. Tapi sekarang,aku sudah tahu caranya menyatukan dua hal ini yaitu dengan langkah yang tepat beserta produk yang tepat ! Sebelum itu, definisi perfect make up disini menurut opiniku adalah yang Rapi ,Bisa mencerminkan kepribadian dan Efortless. Karena gimanapun juga look yang perfect adalah yang tetap bisa merepresentasikan cantik naturalmu ,Bukan?
Berikut langkah dan beberapa produk dari PerfectBeauty yang jadi pilihanku buat tampil perfect dikala diburu waktu !

Aug 16, 2016

TOKYO SUMMER 2016 BEAUTY HAUL ❤

tokyo beauty haul petitediaries
Hey Guys, the long awaited post is finally here , my TOKYO Summer 2016 Beauty Haul. As you can see in the picture, it's not that much compared with my last year, 2015 Japan Beauty Haul .That's simply because I invested the money on more important things like clothes , shoes and bags. Gee,mine was too out of date as I also adore Japanese fashion too much.Therefore this haul are merely restock items. Let's start with hair products first :)

Aug 12, 2016

STREET SHOPPING IN SINGAPORE : BUGIS STREET & HAJI LANE

street shopping singapore
Hi everyone , welcome back to this blog ! In today's blog post I'm gonna share all about STREET SHOPPING in Singapore ! I always prefer to be a street shopper instead of mall rat just because I enjoy leisurely walk and not shop in hurry.On top of that,it  allows me to bargain too! In Singapore, I have this two favorite stops to shop where close to each other.For you who are familiar with Singapore's area that you might already made a visit ; Bugis Street and Haji Lane !

Jul 30, 2016

AUGUST 2016 SUMMER STYLE MOOD BOARD

august 2016 moodboard
Hello All , it's two days to go before we enter August.There's no such things as product review or travel post but a mood board post instead. Why mood board ? Because my mood these days really affect my style preferences and even, my food appetite.I feel like crave for tamago sushi and won't be sick of it even though I have ate them twice a week lol #random.I also feel like stay in home all day long,just enjoy the summer breeze and lazing around because the sun's heat is no joke.That's why yellow and white really takes over me this August.So here I present to you my summer mood board, All the pictures are not mine, belong to their respective owner.Found them in tumblr and instagram for inspiration purposes only. Enjoy 

Jul 25, 2016

ARMANDO CARUSO OCTAVIA COSMETIC POUCH FIRST IMPRESSION

armando caruso sociolla review
/ post done in Indonesian /
Hai Ladies! Beberapa waktu lalu aku menerima paket freebies spesial dari Sociolla edisi April.Isinya sih beda-beda jadi kaya surprise gitu tapi sebelumnya kita sempat dikasih clue di email apa aja yang produk yang dikirim dan jujur aja waktu itu aku langsung suka sama Armando Caruso Cosmetic Pouch ini dan berharap kecil dalam hati kalo nantinya isi freebies ku beneran ini. Eh ngga taunya, beneran lol.Jadi super bahagia , it's like God really know what I wanted. Super Thanks , Sociolla ♥